De Karweiman Tuinonderhoud

Schoonmaken van ramen is vast niet iets waar u naar uitkijkt, maar aankijken naar vieze ruiten ook niet. Daarom is er de Karweiman. Wij wassen ruiten waaronder in Antwerpen, in Lier, in Herentals, in Mechelen en omstreken.

Heeft u schoon genoeg van uw vuile ramen? Bent u vies van ramen schoonmaken? Schakel de Karweiman in.

Streeploos en brandschoon

Ramen krijgen te maken met veel omstandigheden. Denk hierbij aan rondvliegend zand en aarde, slechte weeromstandigheden en hand- en vingerafdrukken van kinderen. Daardoor worden ramen vuil en verslechtert uw zicht naar buiten.

Heeft u geen tijd om periodiek uw ramen een schoonmaakbeurt te geven? Behoort deze huishoudelijke taak tot uw top 10 klusjes waar u een hekel aan heeft? De Karweiman heeft zowel tijd én zin om de ramen schoon te maken.

We kunnen zowel op begane grond als op meerdere verdiepingen de ramen lappen en wassen. Met het juiste schoonmaakmateriaal verwijderen we al het vuil en aanslag. Het resultaat? Een streeploos en brandschoon resultaat. Bovendien kunt u weer heerlijk naar buiten kijken.

Transparantie staat hoog in het vaandel

Wilt u graag blijven genieten van uw uitzicht naar buiten? Bent u vies van uw vuile ramen? Schakel de Karweiman en binnen een mum van tijd heeft u brandschone ramen. Geef aan ons door wat u wenst, dan maken wij een vrijblijvende prijsofferte voor u.

Pluspunten van onze reiniging

  • Indien gewenst ontvangt u advies over het schoonmaken en het onderhouden van uw ramen.
  • We maken iedere ruit grondig schoon.
  • We zemen zonder strepen.
  • Transparant in kosten.
  • Altijd bereikbaar en snel beschikbaar.
  • Gunstige voorwaarden voor 60-plussers.