De Karweiman Reiniging

Schoonmaken is vast niet uw hobby. Echter aankijken naar een vies dak, oprit, terras of dak is vast ook niet leuk. De Karweiman staat zo bij u op de stoep. Gevel, dak, oprit en terrasreiniging is wat wij doen, waaronder in Antwerpen, in Lier, in Herentals, in Mechelen en omstreken.

En echt waar, wij hebben er lol in. We houden van het schone resultaat, maar bovenal worden we blij van tevreden klanten.

Wij hebben er nooit schoon genoeg van

Een gevel, dak, oprit of terras krijgt veel te verduren. Regen, wind, hagel, sneeuw, rondvliegend zand en vogelpoep tasten het aan. Het gevolg? Een vieze vertoning, maar bovenal kans op beschadigingen als u er niet gauw een einde aan maakt.

Ontbreekt het u aan tijd of zin om aan de gang met een grote schoonmaak? De Karweiman heeft het beide. Dat niet alleen. Wij hebben óók het juiste materiaal in huis om uw gevel, dak, terras of oprit te reinigen. We gaan aan de slag met een hogedrukspuit, schoonmaakmiddelen en verwijderen vuil en aanslag. Het resultaat? Een smetteloze vertoning, en bovendien verlengt het de levensduur.

Een brandschoon resultaat

Wilt u nog lang genieten van uw oprit of terras? Is het lang geleden dat u de gevel of het dak van een schoonmaakbeurt heeft voorzien? Schakel de Karweiman en investeer in uw woning. Aan de hand van uw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Pluspunten van onze reiniging

  • U ontvangt advies over het onderhoud.
  • We maken grondig schoon.
  • Vuil en aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon.
  • Transparant in kosten, u ontvangt een vrijblijvende offerte.
  • Altijd bereikbaar en snel beschikbaar.