De Karweiman Gyproc Plaatsen

Op zoek naar een bedrijf die gyprocwerken verzorgt in regio Antwerpen en omstreken? Bij de Karweiman bent u aan het goede adres voor al uw gyprocwerken. De Karweiman is de vakman bij u in de buurt voor al uw wand,- en plafondbewerkingen.

Gyproc is een zeer eenvoudige, snelle en goedkope manier om extra muren te plaatsen of wanden netjes wil afwerken.  Voor ons zijn veel projecten mogelijk, van klein tot groot. Van wand tot plafond. De Karweiman staat voor zorgvuldigheid, kwaliteit en resultaat. We willen het beste van het beste voor onze klanten en streven ernaar om zoveel mogelijk in de wensen te voorzien van onze klanten. Onze ervaren vakmannen werken met de beste materialen voor het allerbeste resultaat. Een goed resultaat heeft tot gevolg dat het gedane werk langer mee gaat. Dat is duurzaam!

Gyproc plafonds plaatsen door onze specialisten

Een gyproc plafond plaatsen is vandaag de dag steeds normaler. Dit komt omdat een gyproc plafond tal van voordelen met zich meebrengt. Zo’n plafond kan op elke gewenste hoogte gezet worden. Tevens kan het plafond worden voorzien van leidingen, ventilatiekanalen en inbouwspots. Wij verzorgen zowel vrijdragende als afhangende plafonds. De keuze hiervoor is afhankelijk van de onderliggende constructies.

Valse wanden of scheidingswanden plaatsen door onze specialisten

Geen tijd om nieuwe betonnen muren te bouwen in huis? Wilt u de kamers snel, gemakkelijk en goedkoop opnieuw indelen? Dat kan met de scheidingswanden in gyprop. Afhankelijk van uw wensen kunnen onze vakmannen de wanden aanpassen. Wij kunnen de scheidingswanden meer geïsoleerd en sterker maken. Dit doen we door het kader eerst af te slaan met osb-platen.

Voorzetwanden plaatsen door onze specialisten

Zijn uw huidige muren in slechte staat? Onze vakmannen kunnen dit probleem verhelpen middels voorzetwanden. De voorzetwanden maken uw muren weer kaarsrecht. Indien gewenst kunnen we de muren ook extra isoleren. Tevens wordt het plaatsen en wegwerken van ventilatiekanalen, leidingen, schakelaars en nissen kinderspel. Onze vakmannen maken zelfs zware constructies aan de voorzetwanden.

 Pluspunten van onze Gyprocwerken

  • Gedegen advies verkrijgen
  • Gyprocwerken met oog voor perfectie, esthetiek en uw budget
  • Gebruik van professioneel materiaal
  • Verzekerd van mooie afwerking
  • Vakkundige vakmannen met veel kennis en ervaring
  • Met dringende herstellingen staan wij zo bij u op de stoep
  • Vandaag gebeld, morgen hersteld
  • Vrijblijvende prijsopgave opvragen
  • Altijd bereikbaar
  • Gunstige voorwaarden voor 60-plussers