De Karweiman Ruiten Wassen

Geen groene vingers? Geen tijd om uw tuin er picobello uit te laten zien? Weinig zin om tussen de planten en insecten aan de gang te gaan? Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen in Antwerpen, Lier, Herentals, Mechelen en omstreken.

De Karweiman is de tuinman die alles kan; van betegelen tot beplanten en van onkruid wieden tot snoeien.

Geen zorgen meer om uw tuin

Een tuin onderhouden lijkt een klus die zo geklaard is, maar in de praktijk valt dat vaak vies tegen. Met regen en met zonneschijn schiet het onkruid uit de grond, tussen de tegels verschijnt keer op keer mos en vergeet dan ook niet de planten voldoende te bewateren. U kunt wel groene vingers hebben, maar aan tijd ontbreekt het vaak. Is dit herkenbaar voor u? Ja? Daarom is er de Karweiman!

De Karweiman heeft een aantal gespecialiseerde tuinmannen in huis. Of u nu uw tuin wilt laten ontwerpen, laten aanleggen of laten onderhouden, wij zijn uw geschikte partner. We hebben jarenlange kennis en ervaring, de beschikking over het geschikte tuinmateriaal én enorm veel discipline. Met dit arsenaal in huis toveren we uw tuin om tot een plek waar u seizoen in, seizoen uit graag verblijft.

Zicht op een mooie tuin en inzicht in de kosten

Houdt u van een mooi uitzicht vanuit uw woonkamer? Geniet u van groen of een mooi gazon in de zomer? Schakel de Karweiman en investeer in uw tuin. Aan de hand van uw groene wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Pluspunten van onze aanleg en onderhoud van tuinen

  • U ontvangt advies over het tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud.
  • De tuin wordt niet uw zaak, maar de onze.
  • Gunstige voorwaarden voor mensen boven de 60 jaar.
  • Seizoen in, seizoen uit bent u verzekerd van een goed onderhouden tuin.
  • Transparant in kosten, u ontvangt een vrijblijvende offerte.